Personvernerklæring for B&B Parken AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av B&B Parken AS med underavdelinger, org.nr. 934 841 778 behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn på privatkunder, kontaktpersoner hos bedriftskunder, adresse, telefonnummer og e-postadresser, passord for innlogging i nettbutikken.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Kjøpshistorikk oppbevares for ulike formål som tilbakekallelse, garanti og støtte ved supplering.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresser, benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6(1)(b).

Der du har meldt deg inn i kundeklubb, meldt deg på nyhetsbrev, eller på annen måte samtykket til det, benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6(1)(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6(1)(a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for generell statistikk om hvordan nettstedet brukes slik at vi kan forbedre innholdet vårt. IP-adressen din blir automatisk anonymisert, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson. Dersom du ikke vil at dine data skal registreres med dette verktøyet, kan du laste ned nettlesertillegget Google Analytics Opt-out.

Vi benytter ulike informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier i våre digitale kanaler. Informasjonen gir oss informasjon som besøksadferd, operativsystem, tilgangstid mv. Data benyttes for analyse av våre tjenester og målretting av annonser.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, som for tiden er:

Logistikkselskap / fraktselskaper (Logistra / Bring)

Sveafinans*

Santander*

Com2Gether AS

Åfjord Regnskap AS

Kravia

InBusiness AS

*Våre samarbeidspartnere for betalingsløsninger vil kunne innhente personnummer og/eller andre personopplysninger som er nødvendige for gjennomføring av valgt betalingsmåte.

Ved innmelding i en av våre kjedetilknyttede kundeklubber, vil den enkelte kjede be om samtykke til å innhente nødvendige personopplysninger for å kunne følge opp medlemskapet.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre utover dette, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i inntil 10 år.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: personvern@ebutikken.no

B&B Parken AS, Joakim Brevolds Allè 4, 7170 ÅFJORD