B&B™ er en moderne landhandler som leverer alt fra møbler og interiør, til elektronikk og verktøy.

Under B&B™ paraplyen finner du kjedene Fagmøbler, Happy Homes, Varmefag og elon. Vi tilbyr varer på tvers av avdelingene fra felles kassepunkter. Vi er fordelt over 2 etasjer i B&B Parken kjøpesenter. Vi selger også våre varer via denne nettbutikken.

Alt under ett tak:
Hos B&B™ finner du et bredt utvalg av produkter fra møbler og interiør til elektronikk og verktøy, samlet på ett sted. Enten du handler i butikken vår i Åfjord eller på nett, får du en sømløs og effektiv handleopplevelse.

Eksperthjelp på tvers av varegrupper:
Våre ansatte er dyktige og kunnskapsrike, klar til å gi råd på tvers av våre avdelinger. Uansett om du trenger hjelp til å velge riktig sofa, varmeløsning, eller det nyeste innen elektronikk, står vi klare til å hjelpe.

Lokal tilstedeværelse, digital bekvemmelighet:
Med vårt fysiske nærvær i Åfjord og en brukervennlig nettbutikk, kombinerer vi det beste fra begge verdener. Handle komfortabelt hjemmefra eller besøk oss i butikken for en mer personlig service.

En unik kjøpesenteropplevelse:
Vår beliggenhet i Parken kjøpesenter tilbyr en unik shoppingopplevelse fordelt over to etasjer. Oppdag et mangfold av produkter og tjenester under ett og samme tak, og nyt bekvemmeligheten ved våre felles kassepunkter.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss! Enten fysisk eller digtalt.

Du finner oss her:

ÅPNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 09-17
Fredag: 09-18
Lørdag: 10-16
Søndag: Stengt